Kundecase: Wakakuu

«Vi trengte noen som ikke bare brukte de rette bransjeordene i oversettelsen, men som også kunne tilby gode tekniske løsninger” – Fredrik Säfsten, CTO hos Wakakuu.
– Fredrik Säfsten, CTO Wakakuu

Om oppdraget

Wakakuu ville satse mer på eksisterende markeder gjennom å øke det lokale nærværet. Et steg på veien var å oversette alt på siden samt de kontinuerlige produkttekstene så raskt og enkelt som mulig. Da tok de kontakt med Contentor. Fredrik Säfsten, CTO hos Wakakuu, forteller:

«Vi trengte noen som ikke bare brukte de rette bransjeordene i oversettelsen, men som også kunne tilby gode tekniske løsninger” – Fredrik Säfsten, CTO hos Wakakuu. Flere anbefalte oss å ta kontakt med Contentor.”

Han fortsetter:

“Vi har hatt en workshop med Contentor og snakket om behovene og mulighetene våre. Ambisjonen er å finne et enda mer effektivt system sammen. Vi har ikke kommet i mål enda, men kommer nok til å gjøre det i fremtiden.”

Kunde: Wakakuu

Wakakuu tilbyr en unik kombinasjon av personlig utvalgte klær og tilbehør som er moteriktig og i høy kvalitet. Salget skjer på nettet og i kombinert showroom/butikk. Foretaket startet i 2011 og har blitt kjent innen motebransjen på det nordiske markedet gjennom å håndplukke hver vare.

Wakakuu Contentor
Wakakuu velger plaggene de selger med omhu.

Nysgjerrig på hvordan Wakakuu tenker rundt konseptet sitt? I Magasinet forteller de mer.

100 % garantert tilfredshet!
Ikke bare oversettelse – også lokalisering
Fleksibilitet og personvern