Kundecase: Tailorstore

«Contentor har forstått nøkkelordene vi jobber med og sørger for at det alltid er samme oppsett som går igjen.” – Tobias Lindblom, Tailorstore.se

Om oppdraget

Contentor tar seg av den løpende oversettingen av Tailor Stores sideoppdateringer og nyhetsbrev på norsk, polsk og nederlandsk, og Tobias Lindblom, Marketing Director hos Tailor Store, ser flere fordeler ved opplegget – blant annet når det gjelder SEO:

“SEO-arbeidet får en kontinuitet. Contentor har forstått søkeordene vi jobber med og passer på at det alltid er de samme som går igjen.”

Tailor Store har også brukt Contentor til enkeltoppdrag, som blant annet til å kvalitetssikre den polske og nederladske siden.

“Vi oversatte den polske siden selv i begynnelsen, men kom aldri skikkelig i havn med den. Derfor tok vi kontakt med Contentor, som skrev om og gjorde resten», forklarer Tobias Lindblom.

Kunde: Tailor Store

Tailor Store selger velsittende mote som skreddersys for hver kunde, samtidig som det fokuseres på holdbarhet. Målet er å forandre verden: skjorte etter skjorte, og dress etter dress.

Tailor Store er kunde hos Contentor.
Tailor Store velger Contentor for oversettelser.

I Magasinet forteller Tailor Stores VD, Jan Höjman, hvordan man skreddersyr plagg for kunder uten å faktisk treffe dem.

100 % garantert tilfredshet!
Ikke bare oversettelse – også lokalisering
Fleksibilitet og personvern