Kundecase: Partyking

Partyking har implementert Contentors API. “Samarbeidet med Contentor føles trygt og enkelt. Våre utviklingsteam har jobbet nære hverandre, noe som har gitt resultater som vi er veldig fornøyde med.” – Caroliné Johansson, norgesansvarlig

Om oppdraget

Partyking tok kontakt med Contentor for å få hjelp med oversettelse av tekster når tiden var inne for å lansere den norske nettbutikken. Caroliné Johansson, som kan norsk, skrev en del selv, men trengte hjelp siden det var en stor og omfattende jobb som skulle gjøres.

”Flyten var bra, noe vi er veldig takknemlige for. Som nettbutikk, uten en fysisk butikk, er man veldig sårbar hvis kommunikasjonen på nettet ikke fungerer som den skal”, sier Caroliné.

Oversettelsene flyter smidig via API-en

I dag sender Partyking dokumenter til tekstarbeid til Contentor stort sett hver dag. Integrasjonen med Contentors API har gjort bestillingene enkle og fleksible. Nettredaktørene hos Partyking skriver, og Contentor oversetter.

”Vi er veldig fornøyde, og har beregnet at 1 600 000 ord har blitt oversatt så langt”, forteller Caroliné.

I Magasinet forteller Caroliné Johansson om foretakets vekst og satsing på det norske markedet.

Kunde: Partyking

Partyking tilbyr et stort og variert sortiment innen kostymer, partytilbehør og morsomme gaver. I 2016 lanserte de også en norsk nettbutikk.

Caroliné Johansson_Partykungen_Contentor
Caroliné Johansson er norgesansvarig hos Partyking.
100 % garantert tilfredshet!
Ikke bare oversettelse – også lokalisering
Fleksibilitet og personvern