Kundecase: Nordic Choice Hotels

“Vi var ute etter en partner som var rask, responsiv og positiv, og alt dette fant vi hos Contentor. De har en fantastisk fikser-mentalitet og er alltid raske og pålitelige.” – Eva Lindewall, Nordic Choice Hotels

Om oppdraget

Nordic Choice Hotels hyret inn Contentor i sin digitale ekspanderingsfase i 2015, da to nye språkversjoner av siden ble lansert. Eva Lindewall, digital content producer, mener at en godt oversatt tekst tar hensyn til de lokale forskjellene i tone og kultur:

“Innholdet må være tilpasset mottakeren. Det er viktig å beholde fokuset og å våge å stå opp for det”, poengterer hun.

Nordic Choice Hotels’ samarbeid med Contentor har fungert veldig bra ifølge henne:

“Vi er veldig glade for å ha valgt Contentor som samarbeidspartner for oversettelsene våre. At de utenom å oversette tekster også kan levere lokalisert SEO er en ytterlig fordel”, avslutter hun.

Les mer i Magasinet om Nordic Choice Hotels, deres ekspansjon og hvordan de arbeider med lokal tilpasning.

Kunde: Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels tilbyr unike hotell og hotellkjeder i Norden og Baltikum. Uansett om du er ute etter urbant og trendy eller luksuriøst og klassisk, eller det beste konferanselokalet, kan de tilby et hotell som oppfyller ønskene dine.

Eva Lindewall er digital content producer for Nordic Choice Hotels. Contentor har oversatt og lokalisert hotellkjedens tekster når de ekspanderte lokalt.

100 % garantert tilfredshet!
Ikke bare oversettelse – også lokalisering
Fleksibilitet og personvern