Kundecase: Hatstore

“Contentor har alltid forstått behovene våre og vet hvordan tekstene skrives på best mulig måte. “De er fleksible i løsningene sine og lette å jobbe med.” – Filip Klasson, Hatstore.no

Om oppdraget

Hatstore har flittig brukt Contentor til den europeiske ekspansjonen. Utenom hjemmesidene har Contentor også gjort mindre kampanjeoppdrag i de forskjellige landene. Filip Klasson, gründer og VD hos Hatstore, mener at SEO er en av de viktigste faktorene for godt nettinnhold:

“For oss er en god tekst en SEO-tilpasset tekst. Det er første prioritet hos Hatstore. Derfor setter vi pris på at Contentor er så gode på forskjellige nøkkelord og kan plukke ut de viktigste.”

Samarbeidet med Contentor beskriver Filip Klasson bare med positive ord:

“Det er veldig enkelt å jobbe med Contentor. Det er en fleksibel flyt og de har alltid vært behjelpelige når vi har støtt på forskjellige problemer”, avslutter han.

Kunde: Hatstore.no

Hatstore er stedet for deg som leter etter noe å ha på hodet. Siden starten i 2011 har foretaket vokst sterkt. I dag driver Hatstore e-handel i Sverige, Danmark, Finland, Norge og Tyskland. Fokuset ligger på kapser og luer, og med mer enn 3000 modeller i sortimentet har kundene en god del å velge mellom. 

VD og gründer er Filip Klasson. Med stor lidenskap for kapser og hodeplagg arbeider han for å gjøre det voksende kapsimperiet til en markedsleder i Europa. Og han og kollegaene er på god vei.

Niklas Nordheim og Filip Klasson på Hatstore.se
Niklas Nordheim og Filip Klasson på Hatstore.no
100 % garantert tilfredshet!
Ikke bare oversettelse – også lokalisering
Fleksibilitet og personvern