Vi overdriver ikke når vi sier at vi kan tekst. Vi kan tekst. Siden alt så smått begynte i 2007, har brorparten av arbeidet vårt bestått av tekster med mange formål og for mange industrigrener og målgrupper. Selv om vi har spesialisert oss på netthandel, er vi også eksperter på digital handel.

Fokus på e-handel

Contentor har for det meste jobbet med kunder i e-handelsbransjen, og antallet år som selskapene innad i denne bransjen har jobbet med oss blir flere og flere. Vi føler oss beæret. Vi har lært mye om forholdene, behovene og hemmelighetene knyttet til e-handel ved å jobbe nært med kundene våre på denne måten.

Kundene våre setter pris på rask levering, utmerket service og muligheten til å jobbe med veldig fleksible løsninger som er skreddersydd deres veldig spesifikke behov. Contentor jobber for å skape smidig dagligdrift for deg som kunde, og når vi lover god kundeservice og gode priser, holder vi også det vi lover. Contentor leverer alltid, uavhengig av omstendighetene.

Hovedkontoret vårt befinner seg i Helsingborg i Sverige, men skribentene våre bor i alle verdenshjørner.

Revolusjonering av tekst

Dette har vært mottoet vårt siden første dag. Hos Contentor ønsker vi å overgå forventningene dine. Vi ønsker å levere førsteklasses tjenester i høy kvalitet til kundene våre, og vi vil endre og revolusjonere måten kundene våre jobber, behandler og bestiller tekster og oversettelser på. Historisk sett har dette betydd at vi har utviklet nye plattformer for oversettelses- og sertifiseringssystemer. Men vi ønsker å aldri stagnere i denne prosessen. I fremtiden vil vi fokusere på å hjelpe kundene våre med å automatisere jobbflyten når de plasserer ordre av tekster og oversettelser. Les mer om hvilke integrasjonstyper vi tilbyr under Contentor GO!

I e-handelsbransjen er tekst avgjørende, og vi ønsker å være ledende i denne bransjen samtidig som vi tilføyer innovasjon – både som leverandør og som partner.

Slik jobber vi

Contentor jobber på en enkel og transparent måte. Hvis du ønsker å starte et samarbeid med oss, trenger du kun sende oss en kort beskrivelse av hvilken type tekst eller tekster du ønsker. Vi vil så gjennomgå behovene og ønskene dine sammen, og sjekke om det er noe som må avklares. Du vil også få tilgang til vår API, som gir deg mulighet til videre integrering.

Contentor finner skribenter med egenskaper og interesser som passer til prosjektet ditt, og når tekstene er oversatt, vil de alltid korrekturleses av en engasjert korrekturleser før de leveres.

Fakturaer sendes alltid månedlig og kun etter levering. Ta en titt på garantiene våre for å finne ut mer om løftene vi har til kundene våre.

Våre grunnleggere

Contentor ble grunnlagt av Dan Nilsson og Karsten Deppert, som identifiserte et behov for tekster tilpasset nettet i høy kvalitet. Dan og Karsten er fremdeles aktive eiere og styremedlemmer, og tar fremdeles del i noe av Contentors daglige drift. Dan var tidligere driftsansvarlig for e-handelstjenesten roligaprylar.se, er delaktig i fyndiq.se og grunnla nyhetsstedet og forumet for e-handel, ehandel.se. Karsten er en serieentreprenør og driver flere selskaper som mindpark.se og motiomera.se.

I 2016 var Contentor så heldig å få om bord fem minoritetseiere som sammen har utvidet kompetansen i eierskapet. Det betyr at vi har funnet hjemkapital for å øke og sette fart på utviklingen vår.

Contentor i tall

Illustration med flera pennor mot blå bakgrund
400
+

skribenter

Illustration över ett papper mot grön bakgrund
100
+

millioner leverte ord

Illustration som symboliserar olika språk
25
+

språk som oversettes

Illustration med en grön penna mot grön bakgrund
100
%

garantert fornøyde kunder

Ta kontakt med oss for pristilbud

100 % garantert tilfredshet!
Ikke bare oversettelse – også lokalisering
Fleksibilitet og personvern