Er du interessert i å bli med i teamet vårt, men har fremdeles spørsmål? Les svarene våre på FAQ-siden, eller kontakt oss på career@contentor.se, hvis du ikke finner svar på spørsmålene dine der.

Trenger jeg en spesifikk utdannelse eller grad for å jobbe for Contentor?

Vi jobber med språkentusiaster og ønsker oss et kreativt, fleksibelt og grenseløst arbeidsmiljø.

Merk at vi ikke jobber med autoriserte oversettelser.

Hvordan bli tekstforfatter/oversetter for Contentor?

For å bli med i vårt stadig voksende team av tekstforfattere og oversettere vil du først gå gjennom en evalueringsprosess, slik at vi kan forsikre oss at tekstene du leverer møter våre kvalitetskrav.

  1. Fyll ut en søknad for å bli tekstforfatter/oversetter.
  2. Dersom vi bestemmer oss for å gå videre med søknaden din, må vi først vurdere språkferdighetene dine. Dette er en del av engasjementsvilkårene våre. Du vil motta en kort test som du må fullføre på det språket du har søkt om å arbeide på. Hvis du for eksempel har søkt om å bli tekstforfatter som arbeider på norsk, må testen skrives på norsk.
  3. Dersom du består testen vår, skriver vi kontrakt og fortrolighetsavtale med deg.
  4. Når papirene er i orden, blir du en del av vårt globale team av tekstforfattere og oversettere.

Er dette en fulltidsjobb?

Hos oss på Contentor jobber vi med prosjektbaserte kontrakter. Det innebærer at du, som tekstforfatter eller oversetter, fritt kan takke ja eller nei til oppdragene vi tilbyr. Det betyr også at vi ikke kan garantere hvor mye jobb du vil få i uken/måneden. Men, et betydelig antall av våre tekstforfattere og oversettere arbeider på heltid eller nesten heltid.

Jeg er flytende i flere språk. Kan jeg søke om å bli flerspråklig tekstforfatter/oversetter?

Merk at som hovedregel bør du skrive på eller oversette til morsmålet ditt. Like fullt, er du tospråklig og mener at ditt andre (eller tredje) språk er på et like høyt nivå som morsmålet ditt, har du alltid muligheten til å ta språktest på forskjellige språk. Består du testen, vil du bli godkjent til å arbeide også på disse språkene.

Hvor mye kan jeg tjene?

Contentor tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser for arbeidet ditt. Den nøyaktige lønnen varierer med oppdragene og hvor komplekst arbeidet er. Dersom vi bestemmer oss for å gå videre med søknaden din, vil du motta en informasjonspakke med flere detaljer. Husk å sende oss søknaden din: https://contentor.com/career/.

Hva slags tekster kommer jeg til å skrive/oversette?

Vi oversetter og skriver hovedsakelig for e-handelsbransjen. Det betyr at du kommer til å skrive/oversette produktbeskrivelser, nyhetsbrev, blogginnlegg og andre tekster for internett.

Hvordan betaler jeg skatt når jeg jobber for Contentor?

Betaler du skatt til Sverige, vil vi ta oss av skatt og sosiale avgifter for deg. Vi vil da trekke fra 30 % i inntektsskatt dersom du ikke informerer oss om annet. Hvis du betaler skatt til et annet land, må du ordne med innbetaling av skatt og sosiale avgifter selv. Vi anbefaler at du kontakter skattekontoret ditt for å finne ut om du bør betale forskuddsskatt eller skatte i etterkant, når du vet hvor mye du har tjent i løpet av året.