Karriere

Er du på utkikk etter nye jobbmuligheter? Contentor er alltid på jakt etter dyktige skribenter og oversettere til teamet vårt. Ønsker du å utvikle ferdighetene dine innen profesjonell skriving, og ønsker å være del av et nært knyttet og voksende team av europeiske skribenter? Da kan en stilling som skribent hos Contentor være det rette for deg.

Livet som skribent

Livet som skribent eller oversetter handler om å mestre tekster og språk. Men du må også ha muligheten til å gjøre et dypdykk i forskjellige industrier og tema. Det betyr at vi forventer at du er en person som er tiltrukket av kontinuerlig læring. Vi foretrekker også at du allerede har erfaring med skriving av tekster innen markedsføring på nettet.

For å bli medlem av et stadig voksende skribentteam hos Contentor, må du gjennomgå en vurderingsprosess slik at vi kan forsikre oss om at arbeidet ditt er på nivå med standardene våre. Som skribent hos Contentor jobber du hjemmefra og med spesifiserte tidsfrister.

Kontinuerlige tilbakemeldinger

Vi strever mot en ledende rolle som leverandør av tekster til e-handelsbransjen, og derfor utfordrer og utvikler vi deg som skribent og oversetter. Vi ønsker at du går fra å være god til å være best. Det betyr at du kan forvente kontinuerlige tilbakemeldinger på tekstene dine. Vi jobber kun med oversettere som oversetter til morsmålet sitt.

Som del av vår kontinuerlige streben etter produksjonskvalitet på høyt nivå, gjennomgår alle tekstene våre en grundig korrekturprosess. Som skribent hos Contentor vil du også være oppdatert på de nyeste retningslinjene for SEO og nettekster.

Mestrer du mer enn ett språk?

Hvis svaret er ja, er du en potensiell kandidat for en stilling som oversetter. Men vi jobber kun med oversettere som oversetter til og fra morsmålet, og derfor er det obligatorisk at du er født og oppvokst i landet knyttet til språket eller språkene.

SØK NÅ!

Er du kreativ og har en lidenskap for godt innhold?

Hvis du ønsker å utfordre kreativiteten din og jobbe som skribent, kan du sende oss en søknad. Hvis vi bestemmer oss for å fortsette med søknaden din, ønsker vi at du gjennomgår en prosess for å teste kunnskapene dine som del av forutsetningene for ansettelse.

MERK: Kunnskapstesten er på engelsk, siden en del av vår interne kommunikasjon er på engelsk. Det betyr at du trenger gode engelskkunnskaper hvis du ønsker å jobbe med oss.

SØK NÅ!

Ta kontakt med oss for pristilbud

100 % garantert tilfredshet!
Ikke bare oversettelse – også lokalisering
Fleksibilitet og personvern