Contentor 🌸 PrestaShop

Contentor GO! integreres direkte med backend av PrestaShop-plattformen din for å forbedre prosessene i tekst- og oversettelsesfasen for e-handelsprodukter og sider. Contentors API muliggjør et stort spenn innen innholdshåndtering med minimal administrering.

Contentor API i PrestaShop

Programtillegget for PrestaShop tilfører den samme funksjonaliteten til Contentor GO! direkte til dashboardet til e-handelsplattformen din. Contentor GO! er klar for å brukes med én gang via en enkel installeringsprosess, slik at du så raskt som mulig kan begynne med automatiseringen av ordre for tekstoversettelser.

Vi har som mål å kontinuerlig utvikle vår Contentor API og korresponderende programtillegg slik at du kan forsikre deg om å alltid ha et fungerende grensesnitt med de nyeste oppdateringene og funksjonene. Som bruker av PrestaShop kan du automatisere tjenestene som leveres av Contentor via plattformen din. På denne måten bruker du mindre tid på å lage ordre og mer tid på å fokusere på andre deler av e-handelstjenesten din.

Forenkle oversettelsene dine

Contentor GO!-grensesnittet forenkler bestillingen av tekst- og innholdsproduksjon, og gjør det mulig for deg å opprette automatiske workflows for innholdspublisering. Vi optimaliserer konfigureringen og du sparer verdifull tid på administrativt arbeid knyttet til bestillingen og behandlingen av nettekster. Resultatet er forbedret effektivitet og en merkbar forkortet tid-til-marked for e-handelssidene dine.

Konfigurer programtilleggene dine for å publisere produkter til nye markedsplasser i det øyeblikket den ferdige teksten mottas fra Contentor, eller automatiser ordre for nye produkter og nye markeder for å redusere ventetid og tekster som fremdeles må oversettes.

Installasjon

Her finner du dokumentasjon, tips og triks for å starte arbeidet. Ta kontakt med oss for rådgivning i arbeidet.

  1. Dokumentasjon av modul og API. Dokumentasjonen finner du her.
  2. Installer API. Programtillegget kan installeres via PrestaShops modulhåndterer.
  3. Konfigurer programtillegget. Konfigurer programtillegget. Se på dokumentasjonen eller ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til konfigureringen.

Støtte

Hvis du trenger hjelp med implementeringen, konfigureringen eller problemer knyttet til bestepraksis, kan du ta direkte kontakt med oss på dev@contentor.com eller fylle ut kontaktskjemaet her på nettsiden vår.

Nøkkelfunksjoner

  • Oversett produktbeskrivelser
  • Versjonshåndtering
  • Automatisk importering av lokaliserte produkter
  • Send kontekst med ordre
  • Fullstendig oversikt over ordre
  • Logg inn på individuell produkt-/kategoriside
Illustration över ett API:s funktion

Contentor GO!

Automatiser tekst og oversettelsesarbeid via vår flaggskip-plattformintegrering. Du kan raskt og enkelt sende, laste ned og publisere nettekster direkte i e-handelsplattformen eller CMS med våre API og programtillegg.

Contentor API

Contentor API er den tekniske motoren som kjører programtillegget for Contentor GO! Ved hjelp av vår API kan du sende og motta bestillingene dine, håndtere de forskjellige versjonene av tekstene dine og beholde kontrollen over bestillingene dine – alt fra din backend.

Ta kontakt med oss for pristilbud

100 % garantert tilfredshet!
Ikke bare oversettelse – også lokalisering
Fleksibilitet og personvern