Contentor API

Contentor API er den tekniske motoren som kjører programtillegget for Contentor GO! Ved hjelp av vår API kan du sende og motta bestillingene dine, håndtere de forskjellige versjonene av tekstene dine og beholde kontrollen over bestillingene dine – alt fra din backend.

Start med API

Det er enkelt å bruke Contentor GO! med API-integrering med alle tenkbare plattformer eller metoder. Du kan enten implementere et av de mange programtilleggene som vi har utviklet for bestemte plattformer, eller du kan integrere API-en direkte på siden din. Vi lanserer programtillegg for de mest brukte plattformene på kontinuerlig basis, og er alltid på utkikk etter samarbeid med plattformoperatører.

Når du implementerer API-en selv, har du fullstendig kontroll over funksjonaliteten på siden din, som hvordan du ønsker å skape rapporter eller hvilken arbeidsflyt du ønsker å automatisere. Programtilleggene vi tilbyr på eksisterende plattformer kan gjøre det enklere, billigere og raskere å starte opp, og det fremtidige målet er at programtilleggene våre skal tilby den samme funksjonaliteten som tilbys for kunder som implementerer API direkte.

Hva er en API?

En API (application programming interface, eller programmeringsgrensesnitt) er et konnektivt grensesnitt til programvare, eller en måte for forskjellige programvarer å samarbeide med hverandre. Contentor API gjør det mulig for andre systemer å kommunisere direkte med vår plattform for oversettelse og innhold. Hos Contentor GO! består typisk kommunikasjon via API-en blant annet av bestillingene av tekster som skal oversettes, eller levering av nyskrevne og korrekturleste tekster.

Illustration över ett API:s funktion

Contentor GO!

Automatiser tekst og oversettelsesarbeid via vår flaggskip-plattformintegrering. Du kan raskt og enkelt sende, laste ned og publisere nettekster direkte i e-handelsplattformen eller CMS med våre API og programtillegg.

Grafisk bild i blått. På bilden är det ett moln och det står "Contentor", "Localization API Integration"

Magento 2

Kom raskt og enkelt i gang med Contentor GO! Bestill oversettelser og innhold direkte fra serverdelen din, enten i bulk eller enkelttekster, og publiser automatisk når korrekturen av tekstene er ferdig.

Ta kontakt med oss for pristilbud

100 % garantert tilfredshet!
Ikke bare oversettelse – også lokalisering
Fleksibilitet og personvern