Integrer med oss

Som netthandelstjeneste bør det være enkelt å bestille oversettelser i høy kvalitet. Vi hos Contentor er overbevist om dette. Du kan sende, samle og publisere nettekstene dine direkte på din e-handelsplattform eller i CMS-systemet ditt ved hjelp av vår API og våre moduler. Flotte tekster på en enkel måte!

En enkel setning eller tusenvis av ord – med minimalt administrasjonsarbeid

Vanligvis er det nødvendig med litt administrativt grunnarbeid når man bestemmer seg for å få oversatt en nettbutikk. Først må du samle sammen tekstene som skal oversettes. Så må du sende de av gårde og vente på å få tilbake de oversatte tekstene, før du klipper og limer oversettelsene fra en Excel-fil til den korresponderende siden på netthandelens nettsted.

Med Contentor GO! trenger du ikke lenger bry deg om disse tidkrevende administrative oppgavene. Du trenger ikke eksportere filer og ta deg bryet med å klippe og lime. Contentor GO! gjør det mulig å sende alt fra en enkel setning til tusenvis av ord, fullt integrert og tilpasset dine spesifikke behov. Vi ønsker at kundene våre bruker mindre tid på administrasjonsarbeid og mer tid på å drive selve e-handelen. Vi løser problemene dine ved hjelp av integreringen vår, som enten kan etableres og kobles direkte til vår API, eller gjøres via modulene våre (som vår modul for e-handelsplattformen Magento).

Sømløse oversettelser gjør at du sparer tid og penger

Contentor GO! forenkler det administrative arbeidet for kundene våre. Samtidig skaper integrasjonen vår en raskere flyt på nettstedet til Contentor. En fullstendig integrert kunde bestiller tekster og oversettelser når behovet melder seg, og får de tilbake når korrekturen er ferdig. Dette er selve kjernen i den effektive prosessen som passer dine tekstbehov.

En automatisert og sømløs flyt skaper et mangfold av uovertreffelige fordeler. Ved hjelp av integrasjonen vår, kan du sette opp og koble til fullstendig automatiserte prosesser direkte fra din e-handelsplattform, CMS eller PIM. En publisert artikkel utløser en ordre til Contentor, som så korrekturleses av teamet vårt og automatisk sendes tilbake til deg for publisering. Dette skaper enkel men samtidig effektiv arbeidsflyt med minimal administrering. Hvis du spør oss, er dette en forutsetning for et lønnsomt foretak.

Moduler – Gi starten et løft

Vi tilbyr moduler/programtillegg/utvidelser som kobles til en mengde forskjellige plattformer slik at du kan kickstarte med Contentor GO! For tiden tilbyr vi moduler til Magento, Magento 2 og Prestashop, samt prosjekter med WooCommerce og andre. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å se nærmere på mulighetene og løsningene vi tilbyr til din nåværende plattform, CMS eller PIM-system.

Utviklingen skjer hos oss, og vi ivaretar og videreutvikler kontinuerlig vår API og våre moduler. Hvorfor? Fordi vi ønsker at du er fornøyd med løsningene våre. Vi hører på kundene våre, og det er vanlig for oss å jobbe sammen med kundene når vi lanserer en ny funksjon. I tillegg ligger vi i kontinuerlig dialog både med eksisterende og potensielle kunder når det gjelder deres spesifikke behov knyttet til våre tekniske løsninger.

Installering, implementering og støtte

Contentor har alltid et åpent øre for kundene. Kundetjeneste er en hjørnestein i vår forretning og drift. Uavhengig av hvorvidt det gjelder teknisk støtte eller implementeringen av vår API, eller installeringen og konfigureringen av en modul, er vi til stede for å assistere deg med tiden og kompetansen vår.

Trenger du å ta kontakt med oss? Ta kontakt med dev@contentor.se

Vil du vite mer om de teknologiske løsningene våre? Les mer om dokumentasjonen av vår API og Magento-modul.

Contentor API

Contentor API er den tekniske motoren som kjører programtillegget for Contentor GO! Ved hjelp av vår API kan du sende og motta bestillingene dine, håndtere de forskjellige versjonene av tekstene dine og beholde kontrollen over bestillingene dine – alt fra din backend.

Grafisk bild i grönt. På bilden är det ett moln och det står "Contentor", "Localization API Integration"

Magento

Start med Contentor GO! Bestill oversettelser og innhold i høy kvalitet på en enkel måte direkte fra din backend, både i større mengder eller per tekst, og publiser dem automatisk etter at vi har korrekturlest tekstene dine nøye.

Grafisk bild i blått. På bilden är det ett moln och det står "Contentor", "Localization API Integration"

Magento 2

Kom raskt og enkelt i gang med Contentor GO! Bestill oversettelser og innhold direkte fra serverdelen din, enten i bulk eller enkelttekster, og publiser automatisk når korrekturen av tekstene er ferdig.

Grafisk bild i orange. På bilden är det ett moln och det står "Contentor", "Localization API Integration"

Prestashop

Kom raskt og enkelt i gang med Contentors API! Bestill oversettelser og innhold direkte fra din backend – både i store mengder eller enkelte tekster – og publiser automatisk når tekstene er korrekturlest.

Ta kontakt med oss for pristilbud

100 % garantert tilfredshet!
Ikke bare oversettelse – også lokalisering
Fleksibilitet og personvern